tilbage   frem
Formålet med porfyrier.dk har været og er at oplyse, fortælle om porfyri, og jeg har derfor bestræbt mig på at gøre indholdet brugbart for mennesker med porfyri, pårørende og andre interesserede.

En stor tak til alle de mennesker, der har lært mig om porfyri. Jeg ved at jeg fortsat har meget at lære, og har du nogen spørgsmål eller mener, at noget skal ændres på siden, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Teksten på porfyrier.dk er skrevet af sygeplejerske, sundhedsplejerske Birgit Sørensen. En del er citater fra læger, hvorfor der ses henvisninger og links til relevante sider under de enkelte afsnit.
Opsætningen og kreationen af siden udfører jeg selv og jeg hygger mig med at forbedre den fortløbende, hvorfor siden kan opleves foranderlig.

Forbehold

Indholdet på porfyrier.dk er udelukkende til informationsbrug og oplysningerne må på ingen måde anvendes som erstatning for professionel rådgivning eller behandling af kompetent læge. Jeg vil derfor opfordre alle brugere af porfyrier.dk til at søge læge, hvis de har porfyri og oplever problemer med deres sygdom.
Jeg er ikke læge og vil ikke kunne holdes ansvarlig for nogen beslutning taget på grundlag af oplysninger indhentet på web-siden. Jeg må desuden tage forbehold for direkte fejl, fejlfortolkninger og misforståelser optrædende på disse sider.

Porfyrier.dk er naturligvis ikke ansvarlig for indholdet på web-steder, som porfyrier.dk linker til.

Jeg kan ikke forhindre, at der etableres links til porfyrier.dk på en sådan måde, at porfyrier.dk fremtræder i et fremmed web-steds frame, men jeg finder det ikke rimeligt.

Hvis du har læst disse forbehold og er enig med betingelserne, så er du frit stillet til at besøge porfyrier.dk
Jeg beklager ulejligheden, men vi lever i en mærkelig verden.

Du er velkommen til at kopiere materialet, med henvisning til porfyrier.dk